Voor linkbuilding moet u hier zijn!

Al een paar jaar geleden merkten wij dat de zaken achteruit gingen als het ging om de omzet van ons bedrijf. Wij zijn een oud familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het transport van grote objecten. Zo hebben wij het transport voor bruggen, vrachtwagens en andere objecten die men zelf niet zo een twee drie onder de arm meeneemt verzorgd. Zoals ik al zei draaien wij al een lange tijd mee. Mijn opa is het bedrijf ooit begonnen en wij hadden niet durven vermoeden dat onze firma zo’n lang leven beschoren zou zijn. Dat wij inmiddels al bijna honderd jaar meedraaien is dan ook een gegeven waar wij erg trots op zijn. Toch merkten wij dat wij minder omzet maakten en wij hebben toen een extern bedrijf laten onderzoeken hoe wij dit konden veranderen. Het antwoord lag al binnen een paar dagen bij ons op de mat in de vorm van een eerste aanbeveling. Het kernwoord uit dit adviesrapport was ‘linkbuilding’. Ik moet u bekennen toen ik dit woord las ik meteen dacht; ‘linkbuilding?, wat is dat?’. Ik vroeg daarom ook meteen aan mijn collega: ‘weet jij wat linkbuilding is?’ maar ook hij wist niet wat men bedoelde met het woord ‘linkbuilding’. Er restte ons niets anders dan even op het internet te kijken om te zoeken naar een pagina waar het begrip ‘linkbuilding’ even duidelijk werd uitgelegd. Al snel merkten wij dat ‘linkbuilding’ een manier was om meer mensen naar je website te lokken. Ik kan u vertellen dat wij aan het scherm gekluisterd zaten want wij hadden al snel in de gaten dat hier voor ons veel te winnen viel. Wellicht dat dit een goede manier zou zijn om ons probleem aan te pakken. De vraag was echter; kunnen wij dit zelf of laten we dit over aan een expert?

Linkbuilding uitgevoerd door experts

Wij kunnen u gerust vertellen dat wanneer het gaat om computers en andere moderne technieken wij heus niet van gisteren zijn maar toen wij hoorden dat wij er verstandig aan zouden doen om te gaan investeren in linkbuilding wij al tamelijk snel hebben besloten om dit over te laten aan een expert. Op die manier kwamen wij al snel bij Webton terecht, een bedrijf dat zich profileert als een ware meester op het gebied van linkbuilding. En het blijft niet alleen bij mooie woorden bij dit bedrijf. Wij merkten al heel snel dat wij nooit zo efficiënt aan linkbuilding hadden kunnen doen als dat de experts van dit bedrijf. Het is werkelijk een lust voor het oog te zien met hoeveel passie en vakmanschap de werknemers bij Webton zich op hun klussen storten. Wij hadden binnen een mum van tijd een geheel vernieuwde webpagina waar alle mogelijke vormen van linkbuilding op waren toegepast. Nu brak een spannende periode aan waarin wij ons in spanning afvroegen of onze investering zijn vruchten af zou werpen. Had Webton zich aan haar woord gehouden toen zij ons beloofde dat wij gegarandeerd zouden profiteren van linkbuilding? Wij dachten dat wij een paar maanden vol spanning tegemoet zouden gaan maar gelukkig bleek niets minder waar te zijn. Al heel snel zagen we de bezoekersaantallen van onze website de lucht in vliegen, het was werkelijk prachtig om te zien hoeveel mensen onze site plotseling wisten te vinden. Wij geloofden onze ogen bijna niet wanneer we naar de statistieken keken, linkbuilding bleek een absoluut verstandige investering te zijn geweest. Wij kunnen dan ook zonder overdrijven stellen dat we er nog iedere dag de vruchten van plukken. In het onderstaande zullen wij wat dieper ingaan op onze ervaringen om u voor u een compleet beeld te kunnen schetsen.

De feiten op een rijtje

Als we nou alles duidelijk zouden willen samenvatten dan kunnen we dat doen door onze ervaring op te splitsen in twee categorieën: de samenwerking met Webton en de tweede categorie waarin we vertellen over de effecten van linkbuilding zoals wij die ondervonden hebben. Om bij het begin te beginnen; de service van Webton. Deze kan niet anders gekenmerkt worden dan voor de volle honderd procent optimaal. Al vanaf het eerste telefoongesprek dat wij voerden met deze onderneming hadden wij meteen een goede indruk. Alhoewel dit natuurlijk lang niet altijd iets zegt bleek ons voorgevoel later geheel juist te zijn geweest; hier moet je zijn voor linkbuilding. En daar bleek geen woord teveel over gezegd te zijn. Bij dit bedrijf weten ze werkelijk alles van de wereld van linkbuilding en het zou dan ook onverstandig zijn om dit zelf uit proberen te vogelen wanneer er zulke deskundige experts binnen handbereik zijn. Niet alleen hebben ze ons heel goed weten uit te leggen wat linkbuilding was, ze hebben het ook tot in de puntjes weten toe te passen op onze webpagina. Dan nu onze ervaringen met het proces an sich. Wij kunnen stellen dat linkbuilding ervoor heeft gezorgd dat:

  • wij aanzienlijk meer bezoekers op onze internetpagina hebben mogen verwelkomen
  • dit al in zeer korte tijd heeft geleid tot het binnenhalen van orders
  • onze omzet nu al aanzienlijk gestegen is
  • wij in zeer korte tijd veel meer naamsbekendheid hebben weten te verwerven
  • de kosten van deze dienstverlening in het niet vallen bij wat het u uiteindelijk allemaal op zal gaan leveren

Concluderend kunnen we dus niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over alles wat ik van deze onderneming heb mogen ontvangen. Heel erg bedankt!